Lähetä viesti

  Nimi (pakollinen kenttä)

  Sähköpostiosoite (pakollinen kenttä)

  Viesti (pakollinen kenttä)

  GAZETA tavoittaa

  Gazeta.fi – portaali on tällä hetkellä ainut riippumaton suomalaisessa yksityisomistuksessa oleva, maassamme toimiva digitaalinen venäjänkielinen tiedotusväline. Portaalin toimituksessa toimivat kokeneet Spektr-lehdestä tutut journalistit ja tekniset asiantuntijat.

  Portaali on perustettu 12.12.2020 ja jo ensimmäisen toimintaviikon aikana siinä on vieraillut n 7 000 kävijää. Jatkamme Spektr-lehden perinteitä julkaisemalla luotettavia hyvin toimitettuja asiakirjoituksia ja uutisjuttuja Suomesta, lähinaapurimaista ja maailmalta. Vuonna 2023 gazeta.fi portaalissa kävi n.125 tuhatta kävijää.

  Suunnitelman mukaan lukijakuntaamme moninkertaistuu vuoden 2020 loppuun mennessä ja jatkaa tasaista kasvua seuraavina vuosina.

  Gazeta tekee jatkuvaa yhteistyötä Suomen venäjäkielisten järjestöjen, kaupunkien ja valtiolaitosten kanssa.

  Venäjänkieliset asiakasryhmänä:

  Suomessa asuu noin 100 000 venäjää äidin kielenä puhuvaa.

  Suurempia venäjänkielisten keskittymiä ovat pääkaupunkiseutu, Suomen suurimmat kaupungit sekä välittömässä rajan läheisyydessä sijaitsevat asuinkeskukset.Venäjänkielisen tiedonvälityksen rooli:

  Kielivähemmistön lähestyminen sen omalla kielellä on tehokkain tapa luoda luottamuksellinen suhde venäjänkielisiin kuluttajiin.

  Toimituksemme keskeinen linja on kertoa Suomen venäjänkielisiä kiinnostavista aiheista: henkilöistä, kohtaloista, kulttuurista, historiasta, tapahtumista, maamme käytännöistä sekä muista mielenkiintoisista ja ajankohtaisista asioista. Lehdessä ilmestyvää kuukausittain päivittyvä